Urządzenia i Akcesoria
Dip z łososia z koperkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 porcji
Składniki
-
400 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
-
2 gałązki koperku, świeżego tylko liście
-
500 g śmietany, 18% tłuszczu gęstej
-
½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
8.3 g
Kalorie
802.5 kJ /
191.7 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z łososia
5min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Tatar z tuńczyka z kremem awokado
20min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20min
Krem z parmezanu
10min
Tapenada z tuńczykiem na plastrach ogórka
20min
Przystawka z melona i krewetek
30min
Sos cytrynowy z awokado i szynką
35min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40min
Koktajl z krewetek
45min
Pasta z tuńczyka
20min
"Masło" z awokado
10min